Voel je jezelf wel eens uitgeblust of vermoeid? Heb je last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek of al midden in de week? Wil jij goed beginnen aan een nieuwe week?

Een massage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. Een volledige massage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress (bijv. ‘Spanningshoofdpijn’, chronische vermoeidheid, stijve nek en rug, slaapproblemen) worden verzacht of omdat je het gewoon lekker vind.

Ik ben Olaf Ruben Griekspoor en heb gekozen voor het vak masseur. Ik ben geboren op 26 september 1979 en al enige tijd werkzaam als gekwalificeerde masseur . Heb cursus na cursus gevolgd en leer nog elke dag belangrijke aanvullingen en nieuwe methodes. Ik ben ervan overtuigd dat ik u een goede, vakbekwame, integere, vriendelijke en professionele massage kan geven.